FiltersFilters
BWB
BWB Chocoladevorm 3-delig - I Love You Chocoladereep
Verras je geliefden met een persoonlijke chocoladereep met de BWB Chocoladevorm 3-delig - I Love You Chocoladereep. Deze mal is perfect voor het maken van een chocoladebar waarin de letters "I Love Yo...
wilton
Wilton Candy Mold Mini Schedel
Maak griezelige mini doodshoofdjes met deze Wilton candy mold. Leuk als onderdeel van een Halloween party!
De mold bevat 16 vormpjes....
Happy Sprinkles
X-mas thema Kerst chocolade siliconen vorm
Leuke siliconen mal om schattige kerst chocolaatjes te maken. Je kan ze eventueel vullen met caramel of praline, maar ook zonder vulling zullen ze goed smaken!...
silikomart
Silikomart Ice Cream Mould Mini Vintage
De mini vintage ice cream mould van Silikomart is de perfect mould om eenvoudig vier ijsjes, snacks en meer te maken. Verwen je zelf met een heerlijk zelfgemaakt ijsje op een warme zomerdag! De mould ...
Chocolade reep groot
Stevige mal van hard plastic. Ideaal voor het maken van grote chocolade repen...
silikomart
Silikomart Semisfera Mould Ø5cm
De klassieke Silikomart Semisfera Mould kan gebruikt worden voor het maken van hartige of zoete Italiaans semifreddo gerechten. Maar kan ook voor het maken van bavarois taartjes, desserts, ijsjes en m...
silikomart
Silikomart Ice Cream Mould Classic
De Silikomart Ice Cream mould is perfect om zelf grote “ijsjes” te maken van chocolade, ijs of cake. Deze set bevat twee moulds met twee vormpjes, houten ijsstokjes en een receptenboekje zodat je ...
Patisse
Patisse Suikerthermometer RVS
De Patisse Suikerthermometer is een onmisbaar instrument bij het bereiden van suiker, chocolade, bonbons en andere smeltbare heerlijkheden.
Deze thermometer van roestvrijstaal heeft een temperatuur...
chocoladevorm mini repen
Prachtige chocolade repen zijn gemakkelijk te maken met deze flexibele chocolade mould. Deze mould bevat 12 vormpjes voor het maken van chocolade.
Deze mal is geschikt voor de oven, koelkast, snel...
Chocolate World
Chocolademal Chocolate World Alfabet (A t/m Z) 4x3x0,6cm
Chocolate World Lettertjes vorm...
Chocolate World
Chocoladebloklettervorm Chocolate World 200 gr. Letter S
Chocoladebloklettervorm Chocolate World 200 gr. Letter S...
Patisse
Patisse Chocolade Smeltpan RVS Ø11cm
Patisse Chocolade Smeltpan RVS Ø11cm
Met de Patisse chocolade smeltpan kun je geleidelijk aan au bain-marie chocolade laten smelten. Deze smeltpan is gemaakt van roestvrijstaal en is vaatwasserbeste...
wilton
Wilton Candy Mould Halloween Pumpkin
Maak leuk snoep voor Halloween met deze Halloween pompoen mould van Wilton. Vul de mould met gesmolten candy melts or deco melts in Halloween kleuren voor een leuk resultaat.
Elke holte is ongeveer...
Wilton deco Melts Maatbeker
De Wilton Candy Melts Dipping Container is een silicone container voor het smelten, afwegen en gieten van candy melts of chocolade. De container is geschikt voor temperaturen tot 260°C (500°F). Dus ...
Cakestar
Cake Star Mould Cracked Half Egg paasei Large set/2
Wil je zelf chocolade eieren gaan maken voor Pasen? Dan is deze set van twee large mould van Cake Star is perfect! Met deze set kun je gemakkelijk een heel chocolade ei maken, die je kunt decoreren en...
Funcakes
FunCakes Chocolade bonbon Mal blad
Creëer bonbons en chocolade met fijne details en design met de FunCakes Chocolade Mould Leaf. De transparante chocolade mould is gemaakt van polystyreen, wat de mould extra stevig maakt. Kan gebruikt...
Funcakes
FunCakes Chocolade bonbon Mal Hart
Creëer bonbons en chocolade met fijne details en design met de FunCakes Chocolade Mould Heart. De transparante chocolade mould is gemaakt van polystyreen, wat de mould extra stevig maakt. Kan gebruik...
scrapcooking
Scrapcooking Digital Food Thermometer
Voedselthermometer van Scrapcooking, kan worden gebruikt voor het maken van karamels, macarons of het temperen van chocolade.
Temperatuurbereik: -50°C tot + 300°C.
Schakelt automatisch uit na 10...
scrapcooking
Scrapcooking Spatel met Thermometer
Voedselthermometer van Scrapcoking met een elektrische sonde die wordt gebruikt om karamel te bewerken en chocolade te temperen met het siliconen spateluiteinde.
Temperatuurbereik: -50°C tot + 300...