siliconen mallen

Taart decoratie met siliconen mallen

Siliconen mallen kan je gebruiken om gedetailleerde accessoires op je taart of cupcakes te maken. Door de extra details maakt het de taart helemaal af, en geeft het een professionele look. Kortom met siliconen mallen heb je eenvoudig een super mooie taart gedecoreerd! We hebben een groot assortiment dus combineren kan ook. Een volle bloementaart heb je zo gemaakt met mallen, maar ook namen of lieve strikjes maak je eenvoudig en strak met een goede mal. 

De siliconen mallen zijn geschikt voor; fondant, getrokken suiker, ijs, koud porcelein, kaars, gum paste, snoep, boter, royal icing, klei, pastillage, marsepein, chocola, gelatine, zeep en meer!

Je kan de figuren makkelijk uit de mal krijgen omdat ze erg flexibel zijn. Lukt dit niet? Leg dan de gevulde mal 20 minuten in de vriezer, dan krijg je ze de er zeker mooi uit! Of kijk ons instructie filmpje hier: http://www.taartdecoratief.nl/c-2558328/mal-met-2-kleuren/

Let altijd goed op de maat van de mal. De maten van de mal staan in de omschrijving erbij. Ook om wat meer duidelijkheid aan de grote te geven hebben we bij elke mal een foto met een euro munt erbij staan. Hier door kunnen snel de verhoudingen gezien worden. 

Op een taart en cupcakes staan kleinere mallen mooier als je ze als bij decoratie gebruikt en er meer van wil gebruiken. Als je de mal echt in het oog wil laten springen gebruik dan een grote mal.

Bestellingen voor 16.00 besteld worden dezelfde dag nog verzonden!

Bij besteding boven de 40 euro worden geen verzendkosten gerekend binnen Nederland.

Vanaf 60 euro is het gratis verzenden naar Belgie!