• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

Verzenden

De verzendkosten bedragen 3,95. Wij verzenden via postNL door Myparcel. Boven de 50 euro worden geen verzendkosten gerekend. 

Eventuele gratis verzendkosten acties gelden alleen bij bestellingen binnen Nederland.

bestellingen onder de 15 euro kunnen via briefpost verstuurd worden, hiervoor ontvang je geen track&trace

Voor Belgie geldt een verzendtarief van 7,50. Boven de 75 euro worden geen verzendkosten gerekend.

Bestellingen worden als de betaling binnen is, binnen 2 werkdagen bezorgd. Over het algemeen geldt, voor 17 uur besteld de volgende dag in huis.

Waarom zijn de verzendkosten niet gratis?

Dit is omdat postNL helaas niet gratis verstuurd, wij betalen per iedere bestelling verzendkosten aan postNL. Als we gratis verzenden aanbieden, dan moeten we dit terug verdienen door onze producten duurder te maken. Hierdoor zijn de bestellingen met meerdere artikelen onnodig duurder uit. We blijven liever eerlijk naar iedereen. Ook kunnen grotere webwinkels tegen goedkopere tarieven via postNL sturen, door deze afspraken zijn wij kleinere webwinkels de dupe. Dit omdat consumenten verwachten dat bestellingen gratis worden verzonden, terwijl dit voor ons gewoon niet haalbaar is. 

Verzendtijd

Bestellingen voor 17 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. Hier onder staan de bezorgtijden van PostNL. 97% van de tijd wordt het de volgende dag bezorgd. We kunnen helaas geen garantie geven op de levertijden van postNL. 

Nederland

Besteldag voor 17.00

Bezorgdag

Maandag

Dinsdag

Dinsdag

Woensdag

Woensdag

Donderdag

Donderdag

Vrijdag

Vrijdag 

Zaterdag

Zaterdag

Dinsdag

Zondag

Dinsdag

Nederland brievenbus post: 1-2 werkdagen

Nederland pakketpost: 1 werkdag 

Belgie pakketpost: 1-2 werkdagen

Over het algemeen worden pakketten ook in Belgie de volgende werkdag bezorgd. 

Omdat op zaterdag en zondag geen pakketten bij ons worden opgehaald door postNL, wordt er op maandag niet bezorgd. Dit betekend dat als er een bestelling op zaterdag, zondag of maandag wordt geplaats, deze dinsdag in huis is. Taartdecoratief kan geen garantie geven op de bezorgtijden omdat dit bij de externe partij, nl: postNL ligt. Bij bestellingen naar Belgie kan de verzendtijd helaas wat langer zijn, omdat dit een internationale verzending betreft. 

Retourneren

Mocht u niet tevreden zijn met een product kunt u deze binnen 14 dagen aangeven het product te willen retourneren. Hierna heeft u nogmaals 14 dagen de tijd het product daadwerkelijk te retourneren. De retourkosten zijn voor de koper, het  gehele aanschaf bedrag zal binnen 14 dagen terug overgemaakt worden. Gebruik ons herroepingformulier om het product terug te sturen. (mocht u geen printer hebben is een briefje met uw naam, rekening nummer en ordernummer ook voldoende).

Retourneren via PostNL: Mocht u de mogelijkheid hebben een label uit te draaien op een printer kunnen we een retour label aanbieden voor 5 euro. Voor retour vanuit Belgie kunnen we een retourlabel aanbieden van 7,50 euro. Mocht u hier gebruik van willen maken stuur ons dan een email.

Retourneren via DHL: Wij zijn tevens een DHL parcelshop. U kunt dus goedkoper pakketjes naar ons versturen. Maak online een verzendlabel aan via Dhl. Als u er voor kiest om naar onze parcelshop te versturen betaald u 5 euro online, of als het door de brievenbus past 3,95. Lever uw retourzending in bij een DHL parcelshop.

Voorwaarden van retourneren zijn dat het artikel: 

  • onbeschadigd is
  • ongebruikt is
  • in de originele verpakking zit 
  • en voorzien is van eventuele aangehechte labels en/of verzegelingen.

Om ons herroepingformulier te downloaden klikt u hier

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected] Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via stichting webwinkelkeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.