We zijn in 2023 verhuisd naar de tuinstraat in Veenendaal. Met ruim 300m2 verkoopoppervlakte zijn we nu de grootste taartdecoratie winkel van Nederland. We zullen ons assortiment blijven uitbreiden en altijd klaar staan om advies te geven. 

We hebben 4 eigen parkeerplaatsen voor de deur, waardoor het makkelijk parkeren is. Ook zijn er genoeg parkeergarages in het centrum, al zijn deze helaas niet gratis. 

Omdat we midden in het centrum zitten, maar niet in de loop route, kan je een bezoek aan onze winkel prima plannen met een dagje shoppen in Veenendaal. Veenendaal heeft een groot winkelcentrum met veel diverse winkel. Verplaats dan wel even je auto naar een parkeergarage, het maximale dag tarief is 6 euro en op zaterdag 7,50 dus dat is ook prima te doen! 

Routebeschrijving: Taartdecoratief zit midden in het centrum van Veenendaal maar je kan er wel (indien er plek is) gratis parkeren voor de deur. Geef in google aan tuinstraat 75 en deze wijst je vaak de goede route aan. Je rijdt de wolweg in en naast de hoogvliet zit een kleine straat de heling, deze rij je in en aan het einde ga je linksaf de tuinstraat in. Wij zitten net na de Hema.