Ik ben Marjoleyn eigenaresse van Taartdecoriatef. Taartdecoratief is al sinds 2014 een webwinkel in taart decoratie artikelen. We zijn klein begonnen, als extra kamer thuis, maar al snel groeide de webwinkel hard door. We bleven ons assortiment uitbreiden en zo werd de webwinkel ook steeds groter. In plaats van een webwinkel naast mijn baan, kon ik mijn tijd fulltime richten op de webwinkel. (naast natuurlijk het moeder zijn). Dit was natuurlijk heerlijk dat dat zo kon!

In 2018 kwam er een mooie nieuwe kans. Deleukstetaartenshop Veenendaal stopte ermee. En toevallig waren wij net een half jaar ervoor naar Veenendaal verhuisd. Dat was natuurlijk een mooie kans om onze webwinkel uit te breiden naar een stenen winkel! 14 november 2018 zijn we daarom geopend in Veenendaal. We hebben een best grootte winkel, met 200m2 verkoop oppervlakte. Een mooie workshop ruimte, en een groot magazijn voor onze webwinkel.

In 2023 zette we de volgende stap om met de winkel meer naar het centrum van Veenendaal te verhuizen. We hebben nu een nog groter pand met 300m2 verkoop oppervlakte en zijn daarmee de grootste van Nederland. We hebben 4 eigen parkeerplaatsen voor de deur en zijn nog geen minuut van het winkelcentrum verwijderd. 

Met de komst van de winkel is ons assortiment nog uitgebreider. We hebben veel ervaring op gedaan met alle mixen en alle vragen waardoor we graag iedereen te woord staan met vragen. We genieten van de winkel omdat er zo veel meer contact is met de mensen, je kan naar ze luisteren en ze advies en tips geven. Dit had absoluut zo moeten lopen, want wij gaan voorlopig nergens heen! In de toekomst willen we nog meer merken opnemen zodat we iedereen tevreden kunnen stellen!