• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Leuke en leerzame workshops!

 

We geven diverse workshop in onze winkel in Veenendaal. Ook hebben we leuke ouder en kind workshop. Wil je een kinderfeestje of vrijgezellenfeestje bij ons houden kijk dan op deze pagina!

 

Ouder en kind workshop dripcake

Bij deze workshop gaan we samen een vrolijke drip taart maken. De ouders leren hier de basis van het strak afsmeren en het vullen van een taart. En de kinderen leren een taart drippen en wat decoraties maken. En samen versieren we deze helemaal! Bij deze workshop ga je naar huis met een heerlijk en vrolijk taartje!

Met pasen hebben we een leuke ouder & kind workshop met paas thema. Deze is op 7 april van 15.00 tot 17.00 uur en kost 42,50 per paar. Reserver hier je plekje: vol=vol

Op 13 mei hebben we voor moederdag een workshop. Deze kunnen dan op 14 mei voor moederdag gegeven worden. Deze begint om 15.00 en duurt ongeveer 2 uur. De kosten zijn 42,50 per paar. Reserveer hier je plekje: vol=vol

 

Workshop strak afsmeren:

Heb je altijd al een taart super strak willen afsmeren met ganache? In deze workshop leer je hoe dit het beste doet zodat je je volgende taarten allemaal super strak kan maken! Geef je snel op want omdat het een echte leer workshop is willen we graag iedereen alle aandacht kunnen geven en kunnen er maximaal 6 personen mee doen. 

 

Reserveer je plekje hier

 

 

Beginners workshop taart decoreren

In deze workshop leer je hoe je een taart moet vullen en bekleden. Als we de taarten mooi bekleed hebben dan versieren we deze met het gebruik van diverse uitstekers en mallen. Hierbij leer je veel basis technieken om daarna zelf een taart te kunnen versieren. En natuurlijk kan je alles vragen wat je zelf wil weten over het decoreren van taarten.

 

reserveer je plekje hier

 

 

 

Ouder & kind workshop

In de vakantie hebben we diverse ouder en kind workshops. Dit zijn hele gezellig workshops die we zo leuk mogelijk maken voor de ouders en kinderen. Voor de ouders proberen we wat technieken naar boven te laten komen en voor de kinderen maken we herkenbare creaties. En natuurlijk ga je met iets heel lekkers naar huis! 

Ouder en kind workshop dripcake

Bij deze workshop gaan we samen een vrolijke drip taart maken. De ouders leren hier de basis van het strak afsmeren en het vullen van een taart. En de kinderen leren een taart drippen en wat decoraties maken. En samen versieren we deze helemaal! Bij deze workshop ga je naar huis met een heerlijk taartje!

Lego taartje 

Bij deze workshop gaan we samen een leuke lego taart maken. De ouders leren hier de basis van het strak afsmeren en het vullen van een taart. En de kinderen leren mallen te vullen en te decoreren met lijm en fondant. Bij deze workshop ga je naar huis met een heerlijk taartje!

 

ouder en kind workshop unicorn cupcakes en 3D figuur.

Bij deze workshop gaan we samen leuke eenhoorn cupcakes maken. En we boetseren ook samen een 3D eenhoorn. Dit worden hele leuke vrolijke cupcakes waar elk meisje enthousiast over wordt!