Kinderfeestje

We hebben bij ons in de winkel ook de mogelijkheid om je kinderfeestje te houden. Ze kunnen of cupcakes of bol taartjes maken. Wil je een kinderfeestje boeken? Stuur dan een mail naar [email protected]

Vanwege de hoge temperaturen houden wij geen kinderfeestjes in de maanden Juli en Augustus.

Cupcakes

Cupcakes versieren is wat leuker voor kinderen tussen de 5 en 7 jaar. Dit is een korter feestje en minder ingewikkeld. De kinderen gaan hier 6 cupcakes versieren. Dit gaan ze doen met fondant en botercreme en natuurlijk sprinkles. Ze kunnen hier heerlijk op los gaan en ondertussen een beetje snoepen. Dit feestje duurt ongeveer 1,5 uur, alle kindjes krijgen hun 6 cupcakes in een doosje mee naar huis. 

Kosten 17 euro per kindje

Boltaartjes

De boltaartjes zijn leuk om te maken vanaf 6 jaar, ze gaan dan het taartje doorsnijden, vullen, afsmeren en met fondant bekleden. Daarna gaan ze deze leuk in thema versieren. We hebben 4 thema mogelijkheden:

Zeemeermin, Eenhoorn, dieren of bloemen. 

Dit feestje duurt ongeveer 2 uur, alle kindjes krijgen hun taartje in een doos mee naar huis.

Kosten: 19 euro per kindje

Boetseren

Bij kinderen vanaf 8 jaar kunnen we eventueel een nemo, een eenhoorn of een teddy bear er bij boetseren. Het feestje duurt dan een half uurtje langer en kost 4 euro per kindje extra. 

 

 

 

Vrijgezellenfeestje of teamuitje

We geven ook vrijgezellenfeestjes. We zorgen dat deze workshop zo divers mogelijk is zodat ook mensen met weinig ervaring een mooie taart mee naar huis nemen! We hebben diverse opties!

Een dripcake blijft populair! Dit is een leuke workshop waar je geen ervaring hoeft te hebben. Hij is ook leuk voor dames met wel taarten decoreer skills. Want de basis van het strak afsmeren komt voor in deze workshop! 

Een boetseer workshop. Tijdens deze workshop gaan we iets leuks boetseren! Dit willen we natuurlijk een beetje in de vrijgezellen sfeer houden, maar alles kan!

Workshop basis taart decoreren. Dit is dezelfde als een basis workshop, maar dan enkel met jullie groepje. Hier komen diverse technieken aan te pas en maken we met zijn alle een paar mooie taarten!

Vrijgezellen en teamuitjes zijn te reserveren vanaf 5  en maximaal 12 personen. 

Wil je meer weten of een datum reserveren neem dan contact met ons op via: [email protected]