• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Taartenshop Veenendaal

Online taartenshop Veenendaal

Ben je op zoek naar een taartenshop in Veenendaal of online taartenwebshop? Naast een webshop met onder andere kleurstof en andere taartbenodigdheden, hebben wij ook een fysieke winkel. Hier hebben we een gezellige en ruime winkel van zo’n 200 m2. Hierdoor zijn wij de grootste taartenwinkel in de omgeving. Alles wat je in de webshop kunt vinden, is dus ook beschikbaar in onze taartenshop in Veenendaal. Het speuren naar decoratie voor je taart is eigenlijk al een klus op zich. Met taartdecoratie geef je je taart de ultieme finishing touch. Bekijk ons uitgebreide assortiment in de webshop of kom eens langs in Veenendaal om rond te snuffelen. Je hebt alle keuze om je taart naar eigen wensen te decoreren. Volg ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste updates!

Bezoek onze webshop

Alle ingrediënten voor een lekkere taart of cake

Wil je snel een lekkere en heerlijke taart of cake op tafel zetten? In onze taartenshop in Veenendaal hebben we diverse Funcakes mixen in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan botercrème, biscuitmix maar ook de lekkerste details om je taart helemaal compleet te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van eetbare metallic goudverf of serveer je gebak in een prachtige taartdoos. Natuurlijk hebben wij nog veel meer op het gebied van eetbare versierselen. Met decoratieparels geef je je baksel meteen een luxe upgrade. Of wil je je cake een bijzonder en vrolijk kleurtje geven? Dan zijn eetbare glitters of kleurstoffen de manier om je cake naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd geworden naar het assortiment in onze taartenshop in Veenendaal? Kom eens langs of neem een kijkje in de webshop!

Neem contact op

  Taartenshop Veenendaal

Workshops en kinderfeestjes met cake en taart

Wist je dat wij als taartenshop in Veenendaal ook workshops en kinderfeestjes geven? Wij willen ons enthousiasme voor taart en cake graag op jou overbrengen zodat je straks de mooiste baksels op tafel zet. Voor kinderfeestjes hebben wij bijvoorbeeld op basis van verschillende thema’s leuke pakketten samengesteld. Wil je meer weten? Stuur dan een mail naar [email protected] Of wil je samen met je kind een taartenworkshop volgen? Leer dan om samen een vrolijke 'drip taart' te maken! Als ouder ga je aan de slag met de basis en het vullen van de taart. Je kind gaat bezig met het drippen van de taart en het maken van decoraties. Samen versieren we de taart natuurlijk helemaal. Bekijk ook onze andere workshops en cursussen en reserveer direct je plekje!

Maak een afspraak