• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kleurstof

Kleurstof voor taart en cake

Wil je jouw taarten en cakes een bijzonder en vrolijk kleurtje geven? Door kleurstof toe te voegen ben je gegarandeerd van een fantastisch resultaat. In zowel onze taartenshop in Veenendaal als online vind je alle kleuren van de regenboog. Ruime keuze dus om helemaal je eigen draai te geven aan je baksel. We hebben verschillende soorten kleurstoffen die elk voor een ander doel geschikt zijn. Voor het eenvoudig kleuren van fondant, deeg en crèmes op waterbasis is vloeibare kleurstof het meest geschikt. Bij botercrème kun je dit type kleurstof beter niet gebruiken aangezien het dan snel gaat schiften. Daarvoor hebben we een andere variant in onze shop, namelijk kleurstof op basis van gel. Bekijk hiervoor alle kleuren van Funcakes gel of progel. Heb je vragen over welke variant voor jouw baksel het meest geschikt is? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 031-8412406 of mail naar [email protected]

Bezoek onze webshop

Kleurstof in verschillende soorten en maten

Naast de traditionele kleurstoffen voor taart en cake, hebben we verschillende speciale uitvoeringen in ons assortiment. Wil je bijzondere kleureffecten maken op fondant, marsepein of een andere creatie? Probeer dan eens de Metallic Food Paints van Rainbow Dust uit. Je hoeft deze alleen maar even te schudden voor gebruik en vervolgens breng je de verf aan met een kwastje. Ook hebben wij verschillende sets in ons assortiment om je taart geheel in thema te maken. Maak bijvoorbeeld prachtige unicorn thema taarten en cupcakes met de Unicorn Collection Set van Sugarflair. Hierbij zitten 3 paste colours, gouden verf en snowflake rustle inbegrepen. Om je taart helemaal af te maken zit er een eenhoorn topper van stof bij. Enthousiast geworden om zelf aan de slag te gaan? Ga direct naar de webshop om al je bakbenodigdheden te bestellen!

Neem contact op

  Kleurstof

Leer de basics van het decoreren van taarten

Wil je leren hoe je succesvol je eigen botercrème met kleurstof kunt maken? Dat leer je in de The Wilton Method®, Decorating Basics Course van Wilton. Er wordt begonnen met stap voor stap instructies en je leert de basisbeginselen van het decoreren. Daarnaast leer je hoe je icing kunt maken en hoe je gebruik kunt maken van kleurstoffen. Alle drie de basisprincipes van het decoreren komen aan bod. Onze vorige cursisten hebben al prachtige resultaten gemaakt, zoals schelprandjes, een zonnebloem en dropflowers. Wil je leren hoe je effectief gebruik kunt maken van kleurstoffen? Schrijf je direct in voor de cursus om jouw plekje te reserveren! Of wil je zelf thuis aan de slag gaan? Bestel dan al je benodigde materialen in de shop!

Maak een afspraak