• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Funcakes

Bak de mooiste cakes en taarten met Funcakes

Wil je je baksels naar een hoger niveau tillen? Wij hebben een groot assortiment bakdecoraties en bakbenodigdheden van Funcakes in ons assortiment. Een taart is pas compleet zodra je hem mooi hebt gedecoreerd. Zo maak je van je taart pas een échte eyecatcher. Met alle spullen in onze taartenshop in Veenendaal wordt dat makkelijker dan ooit. Wist je dat wij alle producten uit de winkel ook online in onze webshop beschikbaar hebben? Neem dus snel een kijkje om al je taartgereedschap bij elkaar te zoeken. Hiermee heb je al snel een strakke taart of mooie figuurtjes gemaakt. Zodra de basis staat, kun je aan de slag met alle ingrediënten om een lekkere en mooie taart te maken. Hoe gaat jouw droomtaart eruit zien? Doe inspiratie op in onze webshop en maak een keuze tussen de decoratie van Funcakes voor de ultieme finishing touch van jouw taart!

Bezoek onze webshop

Cake smash met de producten van Funcakes

Staat er binnenkort een cake smash op de planning? Een superleuke manier om de eerste verjaardag te vieren en de foto’s gaan voor altijd mee! Van Funcakes hebben wij verschillende benodigdheden in de webshop om de cake smash compleet te maken. Voor de taart heb je bijvoorbeeld een bakvorm, biscuitmix, crème fantastique, kleurstof en een goed spuitmondje nodig. Alle producten zijn uiteraard beschikbaar in onze webshop. Woon je in de buurt van Veenendaal of ben je toevallig in de omgeving? Kom dan zeker eens langs in onze winkel waar je gratis voor de deur kunt parkeren. Wij staan zowel online als in de winkel klaar om jou van advies te voorzien! Neem contact met ons op door te bellen naar 031-8412406 of mail naar [email protected]

Neem contact op

  Funcakes

Cadeau voor de bakliefhebber

Ben je op zoek naar een cadeau voor een bakliefhebber? En vind je het lastig om te bepalen welke producten van bijvoorbeeld Funcakes in de smaak zullen vallen? Wij hebben cadeaukaarten beschikbaar van diverse bedragen die zowel in de winkel als online besteed kunnen worden. Mocht je een ander bedrag willen, stuur ons dan even een mailtje en dan zetten we dat bedrag erop. Na de bestelling pakken we de cadeaukaart natuurlijk leuk en vrolijk in. Bovendien hebben ze geen vervaldatum dus je kunt ze altijd blijven besteden. Wil je toch liever een cadeau geven? Ga dan naar de webshop om de leukste taartbenodigdheden te bestellen. Bestel je op een werkdag voor 16:00 uur? Dan wordt jouw bestelling vandaag nog op de post gedaan!

Maak een afspraak