Contact & veel gestelde vragen

Taartdecoratief is een winkel gevestigd in Veenendaal, daarnaast hebben we ook een webshop.

We hebben 4 eigen gratis parkeerplaatsen voor de deur, maar parkeren in Q-park corridor kan ook (€2,40 per uur & dagtarief is €6,- en €7,50 op zaterdag). Vanuit daar is het 2 minuten lopen en daarna kan je nog lekker winkelen in Veenendaal. 

Openingstijden winkel:

Maandag: 13.00-17.30

Dinsdag: 9.00-17.30

woensdag: 9.00-17.30

Donderdag: 9.00-17.30

Vrijdag: 9.00-17.30

Zaterdag: 10.00-17.30

 

Telefoonnummer: 0318-412406 Whatsapp via deze link

email: [email protected]

Adres:Tuinstraat 75 Veenendaal (provincie Utrecht)

Kvknummer: 59754222

BTW nummer: NL001909374B33

Rekeningnummer: NL13INGB0006371619

 

Routebeschrijving: Taartdecoratief zit midden in het centrum van Veenendaal maar je kan er wel (indien er plek is) gratis parkeren voor de deur. Geef in google aan tuinstraat 75 en deze wijst je vaak de goede route aan. Je rijdt de wolweg in en naast de hoogvliet zit een kleine straat de heling, deze rij je in en aan het einde ga je linksaf de tuinstraat in. Wij zitten net na de Hema.

1 Levertijd
1.1 Wanneer ontvang ik mijn pakket?

Als je op een werkdag voor 16.00 uur besteld versturen wij je pakket dezelfde dag nog met postNL of DHL. Als je op zaterdag of zondag besteld wordt je bestelling maandag verstuurd. PostNL en DHL leveren naar ervaring het betrouwbaarst, maar ook daar kan vertraging op leveren. Helaas is in deze tijd de levertijd lastig na te komen door de verzendmaatschappijen. Er zijn erg veel pakketten waardoor zeker op maandag nog veel vertraging kan oplopen. Wij versturen dezelfde dag, daarna ligt het helaas uit onze handen. Garantie kunnen wij dus ook niet geven.

 

1.2 Wat is de levertijd naar Belgie

De levertijd voor België is hetzelfde als voor Nederland.

Als je op een werkdag voor 16.00 uur besteld versturen wij je pakket dezelfde dag nog met postNL of DHL. Als je op zaterdag of zondag besteld wordt je bestelling maandag verstuurd. PostNL en DHL leveren naar ervaring het betrouwbaarst, maar ook daar kan vertraging op leveren. Zeker in de maanden november en december lukt het ze niet altijd om de volgende dag te leveren. Wij geven daar dan ook geen garantie op. Ongeveer 85% van de pakketten komt normaliter de volgende dag aan.

1.3 Ik heb mijn bestelling 3 werkdagen geleden besteld maar nog niks ontvangen.

Wij versturen met postNL of DHL, zij leveren in 95% van de gevallen de volgende dag. Helaas kan er soms vertraging oplopen van 1-2 werkdagen. Mocht je na de 3de werkdag nog niks ontvangen hebben, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan contact opnemen met postNL of DHL om te achterhalen waar je pakket is. 

In de maanden november en december kunnen pakketten langer onderweg zijn dan normaal. Hier hebben wij helaas geen invloed op. Wij komen onze belofte na door op tijd te versturen, echter ligt het dan geheel aan de bezorgdiensten wanneer iets geleverd wordt. Wij zouden graag er persoonlijk voor zorgen dat elk pakketje op tijd aan komt, helaas is dat gewoon niet haalbaar. PostNL en DHL doen er echt alles aan om op tijd te bezorgen, maar zeker deze drukke maanden kunnen ze bijna niet aan. Wij vragen je geduld te hebben. 

2 Er is iets fout gegaan bij mijn beselling
2.1 Ik heb een verkeerd product ontvangen of er mist een item in mijn bestelling

Helaas kan het voorkomen dat er iets mis gaat met het pakken van je order. We zijn een klein bedrijf dus pakken de orders zelf. We willen dit natuurlijk zo goed mogelijk doen, maar helaas is een foutje snel gemaakt. Neem altijd eerst contact met ons op, we lossen dit altijd netjes voor je op. Want we willen niet dat je met een negatief gevoel besteld bij ons.

2.2 Ik wil graag iets toevoegen aan mijn bestelling

Dat is geen probleem als het dezelfde dag voor 17.00 is. Plaats dan een nieuwe bestelling met het product dat je wil hebben. Kies voor afhalen in de winkel (dan betaal je geen dubbele verzendkosten), betalen gewoon met ideal en zet in de opmerkingen dat je het wil toevoegen aan je andere order. Stuur ons voor de zekerheid ook even een berichtje via de chat. Dan zorgen wij dat het goed komt.

2.3 De betaling is mis gegaan

Soms gaat er iets mis met de betaling, het makkelijkste is als je een account hebt. Ga naar je account, klik op mijn bestellingen, daar staan al je orders. Bij de order die niet betaald is staat wacht op betaling, daar kan je klikken op nu betalen en dan moet het als het goed is goed gaan.

Als je geen account hebt kan je eventueel een nieuwe bestelling plaatsen, maar je mag ons ook een berichtje sturen. Dan kunnen we een betaallink aanmaken en dan kan je ook direct betalen!

2.4 Ik heb iets ontvangen wat over de datum is

Heb je een over datum product ontvangen? Dat kan, wij zijn niet van verspilling. We hebben een winkel en soms kan het gebeuren dat er iets over de datum gaat. Dit prijzen wij af, zetten dit altijd in de omschrijving erbij zodat je zelf kan kiezen of je dit wilt kopen of niet.

Heb je de volle prijs betaald voor een over datum product? Dat is natuurlijk niet de bedoeling, het kan zijn dat we dit over het hoofd hebben gezien. Stuur ons een berichtje en we zullen dit oplossen. Ook hier geldt, het kan geen kwaad om het te gebruiken. Gebruik je zintuigen!

 

THT datum:

Deze datum is een ten minste houdbaar tot datum. Dat houdt in dat je vaak dit product na de datum nog prima kan gebruiken. Belangrijk is dat je je zingtuigen gebruikt, ziet het er nog goed uit, ruikt het niet vreemd en heeft het dezelfde consistentie? Van geen van onze producten kan je ziek worden als je het na de datum gebruikt.  Droge mixen zoals bakmixen gebruik je je ogen en neus. Ruikt het vreemd of zitten er beestjes in, gebruik het dan niet. Anders kan het geen kwaad om te gebruiken, het kan zijn dat ze wat minder goed rijzen of oplossen, maar je kan er niet ziek van worden. Fondant wordt wat harder en scheurt sneller. Het is dus lastiger te gebruiken, maar voor decoraties kan dit heel goed nog gebruikt worden. Suikerparels of decoratie kunnen enkel wat harder zijn of verkleurd, ook dit kan geen kwaad. Kleurstoffen zijn misschien wat lastiger uit de tube te halen of zijn wat dikker. Zolang er geen schimmel op zit is er niks mis mee.

3 retourneren
3.1 Ik wil wat retoursturen

Mocht u niet tevreden zijn met een product kunt u deze binnen 14 dagen aangeven het product te willen retourneren. Hierna heeft u nogmaals 14 dagen de tijd het product daadwerkelijk te retourneren. De retourkosten zijn voor de koper, het  gehele aanschaf bedrag zal binnen 14 dagen terug overgemaakt worden. Gebruik ons herroepingformulier om het product terug te sturen. (mocht u geen printer hebben is een briefje met uw naam, rekening nummer en ordernummer ook voldoende).

Retourneren via PostNL: Mocht u de mogelijkheid hebben een label uit te draaien op een printer kunnen we een retour label aanbieden voor 5 euro. Voor retour vanuit Belgie kunnen we een retourlabel aanbieden van 7,50 euro. Mocht u hier gebruik van willen maken stuur ons dan een email.

Retourneren via DHL: Wij zijn tevens een DHL parcelshop. U kunt dus goedkoper pakketjes naar ons versturen. Maak online een verzendlabel aan via Dhl. Als u er voor kiest om naar onze parcelshop te versturen betaald u 4,50 euro online, of als het door de brievenbus past 3,95. Kies voor "ik heb geen printer in huis" dan krijg je een QR code, deze kan je laten scannen bij het DHL servicepunt, printen is dus niet nodig. Lever uw retourzending in bij een DHL parcelshop.

Voorwaarden van retourneren zijn dat het artikel: 

  • onbeschadigd is
  • ongebruikt is
  • in de originele verpakking zit 
  • en voorzien is van eventuele aangehechte labels en/of verzegelingen.

Om ons herroepingformulier te downloaden klikt u hier