9.4
Bakzolder

Mix voor suikerbrood ( de Bakzolder )

€3,10
Handig mee te bestellen:

Brand New Cake BrandNewCake Suikerbrood-mix 500g(+ 4,99)

Brand New Cake Zeeuwse Bolussen mix 400 gram(+ 2,99)

Ecopack Bakvorm wegwerp 20x7,3x6,2cm Rood (per stuk)(+ 0,40)

Op voorraad (5)
Verplichte velden:
    Toevoegen
    Gratis verzending >40 euro in NL (BE >60)
    9.4 score op Kiyoh en fysieke winkel
    Voor 16.00 besteld, dezelfde dag verzonden
    Vanaf 3,99 verzendkosten in NL
    BeschrijvingMix voor suikerbrood ( de Bakzolder )
    Met deze complete mix maak je hem het lekkerst, inclusief parelsuiker apart verpakt Mix voor een heerlijk suikerbrood. Bereiding broodbakmachine: Parelsuiker kan de beschermlaag van uw broodbakmachine beschadigen. Toch kunt u in de broodmachine heel ee

    Met deze complete mix maak je hem het lekkerst, inclusief parelsuiker apart verpakt

    Mix voor een heerlijk suikerbrood. Bereiding broodbakmachine: Parelsuiker kan de beschermlaag van uw broodbakmachine beschadigen. Toch kunt u in de broodmachine heel eenvoudig een suikerbrood bakken: Doe het meel volgens de beschrijving op de verpakking en water in de broodbakmachine, stel deze in op het programma Raisin Bake (Panasonic machine). Start het programma. Na de pieptoon haalt u het deeg uit de machine, tevens verwijdert u de kneedhaak uit de machine. Het programma laat u gewoon doorlopen. Het deeg met wat bloem bestuiven en plat slaan. Bestrijken met wat gesmolten roomboter en strooi de parelsuiker en wat kaneel erover. Vervolgens rolt u het deeg op, probeer zo weinig mogelijk suikerparels aan de buitenkant te zien. Dan legt u het deeg terug in de machine en doet de machine de rest van het werk. Recept handmatige bereiding: 500 gram mix, 50 gram roomboter, 3 dl. water Vulling: 250 gram parelsuiker, beetje kaneel. Meng de mix, boter en het water en kneed dit tot een mooi deeg. Evt. wat bloem toevoegen als het teveel gaat plakken. Afgedekt laten rijzen op een warme plek ca. 45 min. Rol deeg uit en bestrijk met wat gesmolten roomboter, strooi de parelsuiker en kaneel erover en rol weer op. Nog even doorkneden en in met bakpapier beklede bakvorm doen. Weer laten rijzen 60 min. Afbakken in ca. 30 minuten op 210 graden.

     

    Hoe kunnen we je helpen?Klantenservice:
    3422 klanten beoordelen ons met een 9.4 at
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
    • 0
    Vergelijk productenVerwijder alle producten
      U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
    Categorieën
    Food productenTaartgereedschapSiliconen mallenToppersVerpakkingen & presentatieWorkshopsAanbiedingenEetbare printFeestartikelencadeautipsBuy Gift CardGlutenvrijKlantenserviceMijn account