De FunCakes Chocolate Melts melk zijn speciaal geschikt om te smelten. Deze chocolade kan gebruikt worden om bijvoorbeeld bonbons mee te maken, om over te trekken en om cupcakes, cake pops of koekjes in te dopen.
Bereidingswijze: Doe de melts in een voor de magnetron geschikte kom. Smelt op maximaal vermogen (±800W) in de magnetron. Roer elke 15/20 seconden de chocolade goed door, zodat de temperatuur zich gelijkmatig verspreidt. Stop met verwarmen zodra de chocolade bijna volledig gesmolten is (kleine stukjes mogen nog zichtbaar zijn). Blijf roeren totdat de chocolade opgelost is. Let op dat er geen water bij komt!
Als je chocolade toevoegt aan gerechten om smaak toe te voegen (bijvoorbeeld bij het bereiden van mousse of bavarois). volstaat het meestal om de chocolade te smelten zonder bovenstaande uitgebreide stappen te doorlopen.
Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder (lactose), cacaomassa, sojalecithine (E322), natuurlijk vanille aroma. Voor allergenen zie de vet gedrukte ingrediënten. Bevat minimaal 35% cacaobestanddelen.
Bewaaradvies: tussen 12°C en 20°C, droog en in gesloten verpakking.
Inhoud: 350 gram.
Vanwege temperatuurverschillen kunnen de melts tijdens het transport en in de opslag smelten. Ze kunnen nog steeds gebruikt worden, maar kunnen wellicht niet arriveren in de oorspronkelijke vorm. Volg de normale instructies op de verpakking voor de verwerking.