De choco drips zijn in feite candy melts in handige flesjes. Je kan ze met fles en al verwarmen in de magnetron (of au bain marie). Verwarm de fles niet langer dan 30 seconde in de magnetron anders heb je kan dat het verbrand en dan is deze helaas onbruikbaar. Na 30 seconde even knijpen en schudden en dat zo nodig blijven herhalen tot de drip helemaal vloeibaar is. Deze kan je dan langs de taart laten drippen, hoe steviger je knijpt, des te langer de drip. Als de drip in het flesje te hard is kan je deze weer opnieuw smelten in de magnetron.

We hebben 3 verschillende merken, funcakes, easy drip en bake delicious. Allemaal zijn prima drips. Die van funcakes wordt wat sneller hard, hier moet je dus wat sneller mee werken. Die van bake delicious zijn wat kleinere verpakkingen dus ideaal voor de incidentele bakster, die van easydrip zijn er in meer kleuren en de metallic zijn wat glitteriger dan die van funcakes. Ze hebben verder alle drie dezelfde werkwijze.

De choco drip kan je ook gebruiken voor het vullen van malletjes, of om mee te schrijven.

FiltersFilters
Pagina 3 van 3