9.4
Bakzolder

Speculaasmix ( de Bakzolder )

€3,99
Op voorraad (4)
Verplichte velden:
    Gratis verzending >40 euro in NL (BE >60)
    9.4 score op Kiyoh en fysieke winkel
    Voor 16.00 besteld, dezelfde dag verzonden
    Vanaf 3,99 verzendkosten in NL
    BeschrijvingSpeculaasmix ( de Bakzolder )
    Bakzolder speculaasmix Voor gevulde speculaas, speculaasjes en pepernoten; Met deze mix kan je alle kanten op: Gevulde speculaas, speculaasjes, pepernoten; de recepten staan allemaal op de verpakking. Tip: bestel meteen amandelschaafsel en amandelspij
    Bakzolder speculaasmix

    Voor gevulde speculaas, speculaasjes en pepernoten;

    Met deze mix kan je alle kanten op: Gevulde speculaas, speculaasjes, pepernoten; de recepten staan allemaal op de verpakking. Tip: bestel meteen amandelschaafsel en amandelspijs, want die zijn er heerlijk bij!
     
    BAKZOLDER SPECULAAS
     
    Recept speculaasdeeg: 850 gram mix, 250 gram roomboter of margarine, klein scheutje melk, halve of geschaafde amandelen.Meng alle ingrediënten (kamertemperatuur) met de hand tot stevig deeg. Laat het deeg een paar uur rusten in de koelkast om de smaak te bevorderen. Als het deeg te droog is kun je wat melk toevoegen. SPECULAASJES: Rol het deeg gelijkmatig uit. Druk het deeg in de vorm of steek uit met uitsteekvormpjes. Bak de speculaas ca. 15 minuten op 165graden. Kijk goed uit dat de speculaasjes niet verbranden, ze zijn zacht en niet te donker als ze uit de oven komen, worden door het afkoelen hard.
     
    PEPERNOTEN: Draai gelijkmatige bolletjes van het deeg en leg ze op een ingevette bakplaat (ca. 1 cm uit elkaar). 10 minuten bakken op 165 graden.
     
    GEVULDE SPECULAAS: Extra ingr.: 500 gram amandelspijs.
     
    losgeklopt ei. Voeg wat extra melk toe aan het deeg en verdeel het deeg in twee stukken. Rol hier 2 plakken van en leg een plak amandelspijs op de ene plak speculaas, de andere erbovenop. Garneren met wat amandelen en bestrijk met een losgeslagen ei. Bak de speculaas ca. 40 minuten op 155 graden.
     
    Ing zeeuwsebloem, rijsmiddelen E50011, E4501, en E3411, zout, vocht max 15,5%, speculaaskruiden, bruine suiker, vanillesuiker
    Hoe kunnen we je helpen?Klantenservice:
    3422 klanten beoordelen ons met een 9.4 at
    Cookiebeleid Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en om gepersonaliseerde inhoud aan te bieden. Sommige cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website, terwijl andere cookies ons helpen om uw ervaring te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen beheren of meer informatie lezen in ons cookiebeleid. Noodzakelijke cookies Deze cookies zijn essentieel voor het functioneren van de website en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen. Ze worden meestal alleen ingesteld als reactie op acties die door u zijn ondernomen, zoals het instellen van uw privacyvoorkeuren, inloggen of het invullen van formulieren. Analytische cookies Met deze cookies kunnen we bezoeken en verkeersbronnen tellen, zodat we de prestaties van onze site kunnen meten en verbeteren. Ze helpen ons te weten welke pagina's het meest en het minst populair zijn en zien hoe bezoekers zich door de site bewegen. Marketing cookies Deze cookies kunnen door onze advertentiepartners op onze site worden ingesteld. Ze kunnen door die bedrijven worden gebruikt om een profiel van uw interesses op te bouwen en u relevante advertenties op andere sites te tonen. Als u deze cookies niet toestaat, zult u minder gerichte advertenties ervaren. Manage cookies
    • 0
    Vergelijk productenVerwijder alle producten
      U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
    Categorieën
    Food productenTaartgereedschapSiliconen mallenToppersVerpakkingen & presentatieWorkshopsAanbiedingenEetbare printFeestartikelencadeautipsBuy Gift CardGlutenvrijKlantenserviceMijn account