- Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Dr. Oetker baksoda is een rijsmiddel om heerlijke luchtige cakes, koekjes en andere baksels te maken. Dr. Oetker Baksoda is een speciaal bakzout dat in combinatie met een zuur zoals yoghurt, cacao of citroensap, zorgt er voor dat je beslag lekker luchtig wordt. Ideaal voor het bakken van een spectaculaire red velvet cake of voor knapperige chocolate chip koekjes.
Bereidingswijze: baksoda voeg je, net als bakpoeder, toe aan de bloem. Belangrijk verschil: meng baksoda eerst goed met de bloem voordat je andere ingrediënten toevoegt. Baking soda werkt namelijk direct zodra je het in je beslag verwerkt. Snel handelen is dus essentieel. Zet het deeg meteen in de oven om te voorkomen dat het deeg niet gaat rijzen.
Bewaaradvies: Koel en droog bewaren.
Ingrediënten: E500.
Dr. Oetker baksoda is een rijsmiddel om heerlijke luchtige cakes, koekjes en andere baksels te maken. Dr. Oetker Baksoda is een speciaal bakzout dat in combinatie met een zuur zoals yoghurt, cacao of citroensap, zorgt er voor dat je beslag lekker luchtig wordt. Ideaal voor het bakken van een spectaculaire red velvet cake of voor knapperige chocolate chip koekjes.
Bereidingswijze: baksoda voeg je, net als bakpoeder, toe aan de bloem. Belangrijk verschil: meng baksoda eerst goed met de bloem voordat je andere ingrediënten toevoegt. Baking soda werkt namelijk direct zodra je het in je beslag verwerkt. Snel handelen is dus essentieel. Zet het deeg meteen in de oven om te voorkomen dat het deeg niet gaat rijzen.
Bewaaradvies: Koel en droog bewaren.
Ingrediënten: E500.