BeschrijvingAppel kaneel cake glutenvrij 350g
Glutenvrij - Lactose vrij - Geen Palm Oil - Geen Gehydrogeneerde vetten .
Benodigdheden: voor 1 cake van ca. 600g: 300g mix, 150g zonnebloem- of koolzaadolie (lactosevrij recept) of
zachte (room)boter, 150g ei (is 3x ei maat M), schaal, mixer, cakevorm
- Glutenvrij - Lactose vrij - Geen Palm Oil - Geen Gehydrogeneerde vetten .
- Benodigdheden: voor 1 cake van ca. 600g: 300g mix, 150g zonnebloem- of koolzaadolie (lactosevrij recept) of
zachte (room)boter, 150g ei (is 3x ei maat M), schaal, mixer, cakevorm (rond ca.18cm of rechthoekig ca. 25cm) en
eventueel wat in stukjes gesneden appel (100g), extra kaneel, noten en/of chocoladestukjes. - BEREIDINGSWIJZE: Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Oven voorverwarmen op 160°C (hete lucht) of 170°C. Meng de mix,
de boter en het ei ca. 3 minuten op middel snelheid tot een dikker, glad beslag. Voeg naar wens wat in stukjes gesneden
appel toe en giet in de bakvorm. Plaats in het midden van de oven en bak in ca. 35 minuten gaar. Controleer
door een tandenstoker in het midden te steken en kijk of deze er schoon uitkomt. - INGREDIËNTEN:suiker, rijstmeel, maïszetmeel, gedehydrateerde appel (6,5%), bevochtigingsmiddel:
sorbitol; emulgatoren: polyglycerolesters van vetzuren, polyoxyethyleensorbitanmonooleaat; kaneel (1,4%),
rijsmiddelen: dinatriumdifosfaat, natriumbicarbonaat; verdikkingsmiddelen: guargom, carboxymethylcellulose;
zuurteregelaar: citroenzuur; zout. Kan sporen bevatten van: melk, eieren, sojabonen, noten, mosterd en sesamzaad.
Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats, niet blootstellen aan temperatuurveranderingen
en warmtebronnen. De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen
dat de mixen minder dan 20mg/20ppm gluten per kg bevatten. Van deze lage hoeveelheid krijgen de
meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten.