Glutenvrij - Lactosevrij - Geen Palm Oil - Geen Gehydrogeneerde vetten .
BEREIDINGSWIJZE: Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 160°C). Zorg dat
alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. meng 400 g mix, 150 g boter en 200 g eieren (4 stuks
mt
€2,99
Vanaf 35 euro gratis verzenden in NL
Op werkdagen voor 16.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Vanaf 35 euro gratis verzenden in NL
Op werkdagen voor 16.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Glutenvrij - Lactosevrij - Geen Palm Oil - Geen Gehydrogeneerde vetten .
BEREIDINGSWIJZE: Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 160°C). Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. meng 400 g mix, 150 g boter en 200 g eieren (4 stuks mt M) in 3 minuten tot een glad beslag. Lactosevrij recept: vervang de boter door 150 g zaadolie zoals zonnebloem of raapzaad. Verdeel papieren bakvormpjes in een muffin bakvorm en schep het beslag met een (ijs) lepel in de vormpjes (tot ongeveer de helft vullen). Baktijd 30-35 minuten. Mini cupcakes 32-36st: Baktijd 12-15 minuten. Cake 20 cm: Baktijd 50-60 minuten op 150°C (heteluchtoven 160°C).
INGREDIËNTEN: suiker, rijstmeel, maïszetmeel, cacao (5%), bevochtigingsmiddel: E420; emulgatoren (plantaardig) : E475, E433; rijsmiddelen: E450i, E500ii; verdikkingsmiddelen: E412, E466; aroma’s, zout, zuurteregelaar: E575. Kan sporen bevatten van: melk, eieren, sojabonen en noten. Droog en koel bewaren. Vermijd warmtebronnen. De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen dat de mixen minder dan 20mg / 20ppm gluten per kg bevatten..
Glutenvrij - Lactosevrij - Geen Palm Oil - Geen Gehydrogeneerde vetten .
BEREIDINGSWIJZE: Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 160°C). Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. meng 400 g mix, 150 g boter en 200 g eieren (4 stuks mt M) in 3 minuten tot een glad beslag. Lactosevrij recept: vervang de boter door 150 g zaadolie zoals zonnebloem of raapzaad. Verdeel papieren bakvormpjes in een muffin bakvorm en schep het beslag met een (ijs) lepel in de vormpjes (tot ongeveer de helft vullen). Baktijd 30-35 minuten. Mini cupcakes 32-36st: Baktijd 12-15 minuten. Cake 20 cm: Baktijd 50-60 minuten op 150°C (heteluchtoven 160°C).
INGREDIËNTEN: suiker, rijstmeel, maïszetmeel, cacao (5%), bevochtigingsmiddel: E420; emulgatoren (plantaardig) : E475, E433; rijsmiddelen: E450i, E500ii; verdikkingsmiddelen: E412, E466; aroma’s, zout, zuurteregelaar: E575. Kan sporen bevatten van: melk, eieren, sojabonen en noten. Droog en koel bewaren. Vermijd warmtebronnen. De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen dat de mixen minder dan 20mg / 20ppm gluten per kg bevatten..