De kleuren van colour mill zijn de ideaal voor chocolade en botercreme. Omdat de kleuren op olie basis zijn mengen ze hier erg goed mee en geven een erg mooie kleur! Als je deze gebruikt hebt wil je niet anders meer!
Om een echte kleur te krijgen, raden we aan om wit toe te voegen voordat je gaat kleuren om gele tinten in botercrème, chocolade enz. Te verminderen.
Wat is het geheim? In tegenstelling tot conventionele gelkleuren, houdt onze unieke mix van de vetten en oliën in uw baksels. We verven en verspreiden onze kleurstoffen met deze oliën, zodat u een rijk en levendig resultaat kunt bereiken. Het beste in botercrème, Zwitserse merengue, chocolade, cakebeslag, ganache, fondant en nog veel meer. Gebruiksaanwijzing: Goed schudden voor gebruik. Wees geduldig, kleuren ontwikkelen zich in de loop van de tijd. Bewaar op een koele, droge plaats uit de buurt van zonlicht. Gemengd en gebotteld in Australië van lokale en geïmporteerde ingrediënten.
Ingrediënten: glycerol (E422), Koolzaadolie, Lechtine (E322, E433), Kleurstof (E172, E120)
Allergeenvrij