- Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Heerlijke mix voor een chocolade biscuit van Bake Delicious.
De Bake Delicious mixen zijn ontwikkeld door een echte banketbakker met de nadruk op kwaliteit.
Het enige wat je moet toevoegen is eieren en wat water.
De mix zit verpakt in een stevige stazak met gripsluiting.
Bereidingswijze voor een bakvorm van 20 cm:
Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn.
Verwarm de oven voor op 175 graden (heteluchtoven 160 graden).
Meng de mix, de eieren en het water en mix het beslag met de garde op de hoogste snelheid in 7-10 minuten.
Vul een ingevette bakvorm (2/3 vol) en bak de taart in de voorverwarmde oven in 30-40 minuten gaar.
De oven tussentijds niet openen!
Prik met een satéprikker in het midden van het biscuit, als deze er droog uit komt is het biscuit gaar.
Direct na het bakken uit het bakblik halen en laten uitdampen op een rooster.
Tips:
Ingredienten:
Ingrediënten: tarwebloem, tarwezetmeel, cacaopoeder (soja), Emulgator: E475, E433, tarwezetmeel, Rijsmiddel: E450i, Rijsmiddel: E500ii, Stabilisator: E466, Bakkerszout, Verdikkingsmiddel: E415.
Allergenen: tarwe, soja, cacao.
Geproduceerd in een omgeving waar allergenen aanwezig kunnen zijn
Voedingswaarde per 100 gram
Energie 1559kJ - 369 kcal
Vetten 3,3 g - waarvan verzadigd 3,1 g
Koolhydraten 78,5 g - waarvan suikers 41,2 g, zetmeel 37,4 g, vezels 3,1 g
Eiwitten 4,40 g
Zout 0,20 g
Heerlijke mix voor een chocolade biscuit van Bake Delicious.
De Bake Delicious mixen zijn ontwikkeld door een echte banketbakker met de nadruk op kwaliteit.
Het enige wat je moet toevoegen is eieren en wat water.
De mix zit verpakt in een stevige stazak met gripsluiting.
Bereidingswijze voor een bakvorm van 20 cm:
Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn.
Verwarm de oven voor op 175 graden (heteluchtoven 160 graden).
Meng de mix, de eieren en het water en mix het beslag met de garde op de hoogste snelheid in 7-10 minuten.
Vul een ingevette bakvorm (2/3 vol) en bak de taart in de voorverwarmde oven in 30-40 minuten gaar.
De oven tussentijds niet openen!
Prik met een satéprikker in het midden van het biscuit, als deze er droog uit komt is het biscuit gaar.
Direct na het bakken uit het bakblik halen en laten uitdampen op een rooster.
Tips:
Ingredienten:
Ingrediënten: tarwebloem, tarwezetmeel, cacaopoeder (soja), Emulgator: E475, E433, tarwezetmeel, Rijsmiddel: E450i, Rijsmiddel: E500ii, Stabilisator: E466, Bakkerszout, Verdikkingsmiddel: E415.
Allergenen: tarwe, soja, cacao.
Geproduceerd in een omgeving waar allergenen aanwezig kunnen zijn
Voedingswaarde per 100 gram
Energie 1559kJ - 369 kcal
Vetten 3,3 g - waarvan verzadigd 3,1 g
Koolhydraten 78,5 g - waarvan suikers 41,2 g, zetmeel 37,4 g, vezels 3,1 g
Eiwitten 4,40 g
Zout 0,20 g