Deze Callebaut chocolade callets melk bestaan voor 100% uit melkchocolade in zijn puurst vorm (couverture). Door de unieke druppelvorm zijn de callets snel en makkelijk te smelten. Na het smelten kunt u de callets in de opgeloste couverture strooien voor optimale voorkristalisatie. Deze chocolade callets zijn op vele fronten toepasbaar. Je kunt de druppels gebruiken om verrukkelijke bonbons, pralines, chocolaatjes, chocoladerepen te maken. Naast de chocolade te gebruiken om zoetigheden te maken kun je ze ook verwerken in andere gerecht en gebruiken voor de decoratie van cakes, donuts, cupcakes, taarten en andere heerlijke baksels. Maak een gerecht helemaal af met een heerlijke laag chocolade, om je vingers bij af te likken.
Pas alleen wel een beetje op, want het is ontzettend lastig om de callets niet op te eten als u ermee aan het werk gaat. Deze onweerstaanbaar lekkere druppels nodigen namelijk wel uit tot het snoepen ervan!
Callebaut
De chocolade producten van Callebaut worden gekozen door professionele banketbakkers, patissiers en chocolatiers over de hele wereld. In het chocolade-hart van België worden al sinds meer dan een eeuw de fijnste chocoladesoorten geproduceerd. Chocolade in zijn puurste vorm (genaamd couverture), daaruit bestaan Callebaut chocoladecallets voor 100%. Door de unieke druppelvorm (callets) zijn ze eenvoudig en snel te smelten en bijvoorbeeld in de opgeloste couverture te strooien voor optimale voorkristallisatie. De chocoladecallets van Callebau zijn er in diverse smaken en zijn op vele fronten toepasbaar en zeer voordelig in gebruik.
Maak het verschil
Het werken met Callebaut chocolade is niet alleen heel erg fijn, het is ook nog een goed voor het welzijn van de cacaoboeren. Voor elke Callet™ van de Finest Belgian Chocolate range, gebruikt Callebaut enkel 100% duurzame cacao. Een gedeelte van de opbrengt wordt opnieuw geïnvesteerd in de cacaoboeren en hun gemeenschappen. Callebaut heeft een samenwerking met de Cacoa Horizons Foundation, welke direct samenwerkt met de boeren en hun gemeenschap, ze ondersteunen trainingen en dragen bij aan de ontwikkeling van onder meer vrouwen en jonge boeren.
Aanbevolen bewaaromstandigheden
- Bewaartemperatuur : 12 - 20 °C
- De producten moeten bewaard worden in een schone-, droge- (relatieve vochtigheid max.70 %), en reukvrije omgeving.
Specificaties
- Inhoud: 10 kg
- Melk chocolade