BEREIDINGSWIJZE:
- Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 160°C). Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn.
- meng 300g mix, 135g zachte (room)boter en 150g eieren (3 stuks mt M) in een kom. Mix het op medium snelheid in 3 minuten tot een dik beslag.
- Giet het beslag in een ingevet bakblik van 18cm.
- Baktijd (midden van de oven): ca. 40-45 minuten.
NL_INGREDIËNTEN: suiker, rijstmeel, cacaoboter, magere melkpoeder, stabilisator: difosfaten (E450); chocoladeschilfers, bevochtigingsmiddel: sorbitolen (E420); witte chocolade 2% (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator sojalecithine, natuurlijk vanille-extract), rijstzetmeel, emulgatoren: polyglyceride-esters van vetzuren (E475), mono- en diglyceriden van vetzuren (E471); rijsmiddel: kaliumtartraat (E336); verdikkingsmiddel: guarpitmeel (E412); smaakstof. Kan sporen van eieren, sojabonen en noten bevatten. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats, niet blootstellen aan temperatuurveranderingen en warmtebronnen. De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen dat de mixen minder dan 20mg/20ppm gluten per kg bevatten. Van deze lage hoeveelheid krijgen de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten.