BeschrijvingZeeuwse bloem ( de Bakzolder )
Zeeuwse bloem komt uit een streek met een "zeeklimaat", de tarwekorrel heeft minder zetmeel, eiwit is vochtiger en heeft minder bindkracht. Niet geschikt om brood te bakken. Wel voor koekjes, speculaas, stroopwafels etc. Ingrediënten: tarwebloem, enzym. V
Zeeuwse bloem komt uit een streek met een "zeeklimaat", de tarwekorrel heeft minder zetmeel, eiwit is vochtiger en heeft minder bindkracht. Niet geschikt om brood te bakken. Wel voor koekjes, speculaas, stroopwafels etc. Ingrediënten: tarwebloem, enzym. Voedingswaarde per 100 g Energie 1430 kJ 337 kcal Eiwitten 10,0 g Koolhydraten 71,0 g - Suikers 1,0 g - Zetmeel 69,0 g Vetten 1,0 g - Verzadigd 0,1 g - Trans 0,0 g - Enkelvoudig onverzadigd 0,1 g - Meervoudig onverzadigd 0,8 g Cholesterol 0 mg Voedingsvezels 2,0 g Natrium 0,00 g Kalium 0,10 g Calcium 0,01 g