- Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Heerlijke mix voor een biscuit van Bake Delicious.
De Bake Delicious mixen zijn ontwikkeld door een echte banketbakker met de nadruk op kwaliteit.
Het enige wat je moet toevoegen is eieren en wat water.
De mix zit verpakt in een stevige stazak met gripsluiting.
Bereidingswijze voor een bakvorm van 20 cm:
Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn.
Verwarm de oven voor op 175 graden (heteluchtoven 160 graden).
Doe de biscuitmix, de eieren en het water in een kom.
Zet de mixer met garde op de hoogste stand en meng de ingrediënten in 7 tot 10 minuten tot een glad en luchtig beslag.
Vul de ingevette bakvorm voor 2/3 met het beslag.
Bak de biscuit/kapsel in 35-40 minuten gaar.
De oven tussentijds niet openen!
Prik met een satéprikker in het midden van het biscuit, als deze er droog uit komt is het biscuit gaar.
Direct na het bakken uit het bakblik halen en laten uitdampen op een rooster.
Tips:
Heerlijke mix voor een biscuit van Bake Delicious.
De Bake Delicious mixen zijn ontwikkeld door een echte banketbakker met de nadruk op kwaliteit.
Het enige wat je moet toevoegen is eieren en wat water.
De mix zit verpakt in een stevige stazak met gripsluiting.
Bereidingswijze voor een bakvorm van 20 cm:
Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn.
Verwarm de oven voor op 175 graden (heteluchtoven 160 graden).
Doe de biscuitmix, de eieren en het water in een kom.
Zet de mixer met garde op de hoogste stand en meng de ingrediënten in 7 tot 10 minuten tot een glad en luchtig beslag.
Vul de ingevette bakvorm voor 2/3 met het beslag.
Bak de biscuit/kapsel in 35-40 minuten gaar.
De oven tussentijds niet openen!
Prik met een satéprikker in het midden van het biscuit, als deze er droog uit komt is het biscuit gaar.
Direct na het bakken uit het bakblik halen en laten uitdampen op een rooster.
Tips: