De nieuwe hype! Geometrische chocolade hartjes!
Deze super leuke mal is ideaal om geometrische hartjes te maken. De makkelijkste manier is om eerste de mal met een laagje getrempeerde chocolade (lekkerste optie) of gesmolten decomelts (makkelijkste optie) in te smeren. Laat deze hard worden en brengen nog een laagje aan. Als die laag ook hard is vul je de mal met gebakken cake gemengd met botercreme, of creamcheese. Maak hier een balletje van en vul de mal. Maak de mal af met nog een laagje chocolade/decomelts en laat dit weer hard worden in de koelkast of vriezer. Verwijder de hartjes voorzichtig uit de mal en decoreer deze nog met dust of sprinkles!
Deze siliconen mal is geschikt voor het bereiden van zowel koude als warme producten, omdat het siliconen materiaal tegen temperaturen van -60°C tot 200°C bestand is. De voordelen van deze bakvorm zijn: de bakvorm kleeft niet, kan gemakkelijk geplooid worden en geeft geen geur en smaak af. Kan gebruikt worden in de oven, magnetron, diepvriezer en koelkast.
Afmetingen hartje: +/- 6x6cm