Lego mal

Heb je ook iemand thuis is fan is van LEGO? Dan mag een LEGO taart of LEGO traktatie natuurlijk niet ontbreken op een verjaardag. Wij hebben een groot assortiment aan diverse LEGO mallen om je creativiteit op te kunnen uiten. Je kan er taartdecoraties mee maken, maar ook chocolade repen, cakejes of snoepjes. 

Maar natuurlijk kan je ze ook prima gebruiken voor niet eetbare dingen, zoals klei, cement, porselein of andere creatieve dingen. Kortom de mogelijkheden zijn zo groot als je creativiteit. 

Wie houdt er niet van chocola en Lego? Een Lego mal die wij je bieden geeft je dan ook alle kans om dit te bereiken. Ideaal voor verschillende gelegenheden en leuk voor jong en oud. Wees creatief met je lekkernij in de keuken en daarbuiten.

Alle keuze voor je lego mal

Een lego mal geeft je dus de kans om je eigen gemaakte heerlijkheden in de zeer bekende blokjesvorm te gieten. Dit geeft je meer kansen dan je misschien voor mogelijk had gehouden. Erg leuk voor de kinderen om al spelenderwijze van de snoeperij te genieten. Maar ook in de keuken zelf biedt een lego mal je zeer veel opties.

Een chocoladehuisje bouwen wordt je nu wel erg makkelijk gemaakt. Uiteraard zijn deze vormen slechts een klein onderdeel van ons assortiment. Ook voor inspiratie ben je bij ons aan het juiste adres. In onze winkel & webwinkel vind je verschillende links naar blogs die je de leukste dingen laten zien gemaakt met onze mallen.

Natuurlijk zijn ook de lego mannetjes in mal vorm bij ons aanwezig. Meer dan voldoende keuze, en toch maken we je het zo gemakkelijk mogelijk om te kiezen en te bestellen.

Jouw taart, onze artikelen

Taartdecoratief is voortgekomen vanuit de noodzaak voor de leukste spulletjes om creatief in de keuken mee aan de gang te gaan. Je kunt het je bijna niet voorstellen of wij hebben het voor je. We hebben een webwinkel maar daarnaast ook een echte winkel in Veenendaal. Wil je LEGO blokjes dus eerst vast houden kom dan naar onze winkel waar we ook altijd klaar staan voor advies. 

Bestel je binnen Nederland voor boven de €50,-, dan zijn de verzendkosten voor ons. Met ruime ervaring hebben we inmiddels een gemiddelde tevredenheidscore van 9.3, waar we trots op zijn. Bestel je voor 17.00 uur, dan verzenden we je bestelling dezelfde dag nog. Wij leveren in Nederland en België.

Kortom, als jij op zoek bent naar een lego mal of een ander product om jouw taart mee te maken, dan vind je die bij ons. Voor vragen kan je ons bellen of maak je gebruik van WhatsApp, of kom gewoon langs in Veenendaal!

lego taart