- Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Let op dit is de nieuwe goud zonder E171, deze is wat donkerder dan de oude variant maar glittert wel heel mooi.
Kant en klare Gouden Drip in een flesje: Alleen nog maar smelten, drippen en klaar! Schilderen is overbodig, de drip droogt goed op bij kamertemperatuur.
De drip heeft een neutrale, niet zoete smaak die de smaak van je taart niet beïnvloedt. De drip is 100% eetbaar!
De drip is zuinig in gebruik; voor een 17,5cm taart met een drip rondom op de rand was slechts 10 gram nodig.
Ingrediënten: Cacao boter, suiker, gedroogde glucosestroop E555, E172, Lecithine (emulgator), natuurlijk aroma, E133. Allergenen: Cacao
Inhoud 100gram
Hoe gebruik je de drip:
De drip kan meerdere malen tot de THT worden opgewarmd, mits de bereidingsinstructies juist zijn gevolgd. Voor uitgebreide instructies, zie www.easydrip.store.
Magnetron: 450 watt: Fles liggend in magnetron plaatsen.30 seconden verwarmen en goed doorknijpen, zonder dop. Weer 20 seconden verwarmen met dop, daarna weer goed doorknijpen zonder dop. Vervolgens 10 seconden verwarmen met dop, zonder dop doorknijpen en 2 minuten laten staan. Af en toe doorknijpen. Klaar voor gebruik.
Dunne drip: gelijk gebruiken. Dikkere drip: even laten staan. Hoe kouder de fles wordt, hoe dikker de drip. Je hebt ca. 10 minuten gebruikstijd, daarna weer even 20 – 30 seconden opwarmen en doorknijpen.
Heet water: water in een pan net niet aan de kook brengen en van het vuur afhalen. Daarna fles met dop rechtop zetten (fles dus niet mee verwarmen!). Het water moet tot bovenkant van het label komen.10 minuten laten staan en doorknijpen. Als het nog niet volledig gesmolten is, nog 5 minuten laten staan. Voor dunne drip gelijk gebruiken, voor dikkere drip even laten staan. Hoe kouder de fles wordt, hoe dikker de drip. Je hebt ongeveer 10 minuten gebruikstijd, daarna weer even 50-60 seconden in heet water opwarmen.
Let op dit is de nieuwe goud zonder E171, deze is wat donkerder dan de oude variant maar glittert wel heel mooi.
Kant en klare Gouden Drip in een flesje: Alleen nog maar smelten, drippen en klaar! Schilderen is overbodig, de drip droogt goed op bij kamertemperatuur.
De drip heeft een neutrale, niet zoete smaak die de smaak van je taart niet beïnvloedt. De drip is 100% eetbaar!
De drip is zuinig in gebruik; voor een 17,5cm taart met een drip rondom op de rand was slechts 10 gram nodig.
Ingrediënten: Cacao boter, suiker, gedroogde glucosestroop E555, E172, Lecithine (emulgator), natuurlijk aroma, E133. Allergenen: Cacao
Inhoud 100gram
Hoe gebruik je de drip:
De drip kan meerdere malen tot de THT worden opgewarmd, mits de bereidingsinstructies juist zijn gevolgd. Voor uitgebreide instructies, zie www.easydrip.store.
Magnetron: 450 watt: Fles liggend in magnetron plaatsen.30 seconden verwarmen en goed doorknijpen, zonder dop. Weer 20 seconden verwarmen met dop, daarna weer goed doorknijpen zonder dop. Vervolgens 10 seconden verwarmen met dop, zonder dop doorknijpen en 2 minuten laten staan. Af en toe doorknijpen. Klaar voor gebruik.
Dunne drip: gelijk gebruiken. Dikkere drip: even laten staan. Hoe kouder de fles wordt, hoe dikker de drip. Je hebt ca. 10 minuten gebruikstijd, daarna weer even 20 – 30 seconden opwarmen en doorknijpen.
Heet water: water in een pan net niet aan de kook brengen en van het vuur afhalen. Daarna fles met dop rechtop zetten (fles dus niet mee verwarmen!). Het water moet tot bovenkant van het label komen.10 minuten laten staan en doorknijpen. Als het nog niet volledig gesmolten is, nog 5 minuten laten staan. Voor dunne drip gelijk gebruiken, voor dikkere drip even laten staan. Hoe kouder de fles wordt, hoe dikker de drip. Je hebt ongeveer 10 minuten gebruikstijd, daarna weer even 50-60 seconden in heet water opwarmen.