- Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Voor 2 bereidingenHeerlijk fris van smaak deze cheese cake.
Basis recept per cake: 250 gr. mix, 220gr monchou , 300 gr. Water 150 gr.Ei 210gr. Slagroom.
Recept voor de "harde wener" bodem: 500 gr. appeltaartmix 50 gram Zeeuwse bloem 156gr boter 60 gram ei ( 1x l/xl ei)
Meng de appeltaartmix, zeeuws bloem, boter en ei tot een mooi deeg. Maak een mengel van ei, water & slagroom en los hier de roomkaas volledig in op. Voeg de mix voor cheesecake toe, en meng dit 3 minuten op de laagste stand. En daarna nog 1 min op de middelste versnelling. Mengels niet luchtig mixen. Bekleed een ingevette bakvorm met Harde wener bodem deeg ca 4mm. Vul hem vervolgens met het cheesecake beslag, en strijk de bovenkant glad. Afbakken op 180 graden ca. 50 min.
Ingrediënten:suiker, gemodificeerd zetmeel, plantaardige olie en vet: palm, kokos,raap, melkpoeder ( volle), gedroogde glucosestroop, voedingszuur e330, melkeiwit, aroma, natuurlijke aroma.
Voor 2 bereidingenHeerlijk fris van smaak deze cheese cake.
Basis recept per cake: 250 gr. mix, 220gr monchou , 300 gr. Water 150 gr.Ei 210gr. Slagroom.
Recept voor de "harde wener" bodem: 500 gr. appeltaartmix 50 gram Zeeuwse bloem 156gr boter 60 gram ei ( 1x l/xl ei)
Meng de appeltaartmix, zeeuws bloem, boter en ei tot een mooi deeg. Maak een mengel van ei, water & slagroom en los hier de roomkaas volledig in op. Voeg de mix voor cheesecake toe, en meng dit 3 minuten op de laagste stand. En daarna nog 1 min op de middelste versnelling. Mengels niet luchtig mixen. Bekleed een ingevette bakvorm met Harde wener bodem deeg ca 4mm. Vul hem vervolgens met het cheesecake beslag, en strijk de bovenkant glad. Afbakken op 180 graden ca. 50 min.
Ingrediënten:suiker, gemodificeerd zetmeel, plantaardige olie en vet: palm, kokos,raap, melkpoeder ( volle), gedroogde glucosestroop, voedingszuur e330, melkeiwit, aroma, natuurlijke aroma.