- Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Royal icing is ideaal voor het decoreren van koekjes.
Recept:
200 gram Bake Delicious Royal Icing
28 gram Water
Bereidingswijze:
Meng de Bake Delicious Royal Icingmix en het water met een keukenmachine in ca. 1 minuut rustig door elkaar.
Zet vervolgens de machine op de hoogste stand en klop de Royal Icing in 5 minuten tot een stevige witte massa.
Maak dan net zo veel bakjes met royal icing als dat je kleuren wilt. Voeg hier druppelsgewijs water aan toe samen met de kleurstof op water of gel basis. Roer de royal icing, als je een lepel door het bakje zet en het 10 seconde duurt voordat deze weer glad is heb je de juiste dikte. Als het langer duurt voeg dan nog wat water toe, als het te snel gaat voeg dan wat royal icing toe.
Doe de royal icing in een spuitzak met een klein spuitmondje (#2, #3 of #5). Spuit eerst een randje aan de buitenkant van het koekje en vul dan de binnen kant. Mocht je verschillende kleuren gebruiken wacht tot de eerste kleur droog is, anders loopt het over. Als je een spuitzak niet gebruikt leg er een stukje vochtig keuken papier overheen zodat de royal icing niet op droogt.
Bewaar de Royal Icing mix afgedekt in de koelkast.
Ingredienten: Suiker, Glucosestroop (gedroogd), EIpoeder (scharrel), Voedingszuur E330
Royal icing is ideaal voor het decoreren van koekjes.
Recept:
200 gram Bake Delicious Royal Icing
28 gram Water
Bereidingswijze:
Meng de Bake Delicious Royal Icingmix en het water met een keukenmachine in ca. 1 minuut rustig door elkaar.
Zet vervolgens de machine op de hoogste stand en klop de Royal Icing in 5 minuten tot een stevige witte massa.
Maak dan net zo veel bakjes met royal icing als dat je kleuren wilt. Voeg hier druppelsgewijs water aan toe samen met de kleurstof op water of gel basis. Roer de royal icing, als je een lepel door het bakje zet en het 10 seconde duurt voordat deze weer glad is heb je de juiste dikte. Als het langer duurt voeg dan nog wat water toe, als het te snel gaat voeg dan wat royal icing toe.
Doe de royal icing in een spuitzak met een klein spuitmondje (#2, #3 of #5). Spuit eerst een randje aan de buitenkant van het koekje en vul dan de binnen kant. Mocht je verschillende kleuren gebruiken wacht tot de eerste kleur droog is, anders loopt het over. Als je een spuitzak niet gebruikt leg er een stukje vochtig keuken papier overheen zodat de royal icing niet op droogt.
Bewaar de Royal Icing mix afgedekt in de koelkast.
Ingredienten: Suiker, Glucosestroop (gedroogd), EIpoeder (scharrel), Voedingszuur E330